Hakkında herşey Yangın Kapısı

Wiki Article

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimum boyutları, sıklet taşıma kapasiteleri ve lazım yangına peklik dereceleri dahil yapmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli taraflarını umumi olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolaylıkla erişilebilir olmalarını esenlar.

Yangın kadar müstacel durumlarda dâhilen kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma beis sıfır bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini ciğereriye hapseder.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı dâhilin insanların dumandan zehirlenmesine güçlük olan acil hatır kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse yekpare kalabalık olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlanabilir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı aklı başında katkısızlayacak şekilde takılması müstelzim parkeçe.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin salt bulunmuş olduğu gestaltnın derunerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif kurtarma yolları olarak kullanmasını katkısızlamaktadır. 

Göksu Kapı üretim yangın kapısı alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en akla yatkın paha politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

En yaraşıklı Yangın Bapsı fiyatları Armut'ta seni bekliyor. Hevesli ve kredili Yangın Kapısı hizmeti görmek istersen dilek oluşturabilir, gelen Yangın Kapısı fiyatlarını içinlaştırabilir ve ihtiyacını kolayca zıtlayabilirsin.

Acil çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanoğluın binadan hızlı ve emniyetli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

Mono blok gövde strüktürsı branş sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin kucakinden güzeşte 4 sayı cıvata ile bir birine bağlanması ile sağlamlanmaktadır.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın veya diğer bir müstacel durumda hızlı ve basitçe bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını eğlemek değildir (fakat bazı yangın çıkış bapları her ikisini bile yapacak şekilde mutasavvertır).

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Tertibat Odası Yangın Bapları : Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının yerı keşik otomasyon sistemlerine münasip aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapısı camlı kabil.

Kullanılan kapı fitili bâtınin duman sızdırmazlık şarkaı yoksa daha iktisadi kapı fitili kullanılarak daha adi üretim esenlanabilir.

Report this wiki page